2017. április 6., csütörtök

Van egy jó és egy rossz hírem

Kezdjük a rosszal. Bezárom a blogot. A jó pedig az, hogy valószínűleg nem fogok túlságosan eltávolodni a blogolástól, mert tervezek valami mást. 


Nem akarok magyarázkodásba kezdeni, mert bizonyára ti is érzitek, hogy a poisonwhiskey újabban már nem az, ami akár fél éve volt. Az új félév pedig egyszerűen elsodort, nem volt túl sok kapacitásom az íráshoz, és amikor pedig írtam, bűntudatom volt, mert már megint ezzel foglalkozom. Amiből igazából semmi hasznom. Csak mennek az órák, amiket beleölök, és már nem is köt le annyira az egész, mint régen. Oké, ez nem teljesen igaz, mert olvasni még mindig előszeretettel olvasom, de az írás része... eh. Az újabb írásaim pedig már nem is tetszenek annyira, valahol a Papírvirágok végére elfogyott a lendület, és hiába akartam új fandommal feldobni a dolgokat, egyszerűen nem érzem az egészet. 

Szóval, mi lesz most? 

Valószínűleg nyitok új blogot, de ott inkább csak cikkekkel akarok foglalkozni. Mert azokat változatlanul szeretem írni, bár ide nem hoztam mostanában, tudom jól. Az ittenieket talán majd importálom is. A másik dolog meg, hogy semmiképpen sem hagyok fel teljesen az írással, két projekt is van most, amin szeretnék dolgozni.

Az első egy kollaboráció lenne S. B Hawk-al, de egyelőre csak annyit árulok el, hogy Assassin's Creedről van szó. Valószínűleg lesz egy külön blogja a dolognak, és ha végre-valahára megvalósítjuk, mindenképp ide is kiírom. A másik pedig a saját regény, ami most még számomra is elég kiforratlan, sőt, igazából nincs is konkrét tervem (azaz nagyon sok van, és képtelen vagyok választani) - a lényeg, hogy úgy érzem, a fanficírás teljesen lefoglal, és ezért nem tudok rendesen koncentrálni egy saját írásra. Ami persze nonszensz, mert saját írással már csaknem egy éve nem próbálkoztam, de valahol mindig úgy éreztem, azért nem sikerül összehoznom, mert arra gondolok, akár ficet is írhatnék nektek. 

Azt már inkább meg se említem, hogy egyetem.

Meg ott van a rajz is, ami kezd visszaszökni az életembe.

Meg amúgy is, mi a francot akarok kezdeni az életemmel. 

Úgyhogy vannak itt bajok, de igazából nem akarlak titeket lefoglalni, úgyhogy zárom soraimat. Most néhány hétig-hónapig valószínűleg csend lesz, addig a blog így marad. Viszont törölni fogom egy idő után, ebben biztos vagyok. Szóval itt hívom fel a figyelmet arra, hogy ha van rá igény, összeállítok a publikált ficekből valami PDF-et, akár fandomonként, a regényeket külön fájlokba. A blog meg természetesen le lesz mentve, nem akarom, hogy az egész csak úgy elvesszen. 

Legyetek jók, és ha netalántán követni akartok máshol is: instagram, tumblr, deviantart, society6 - jelenleg ezeket használom inkább, meg persze az e-mail címre is jöhetnek levelek, azt nem fogom törölni.

Köszönöm az 56 feliratkozómnak, az összes kommentelőmnek (csaknem 400 komment van a blogon, behalok), köszönöm a támogatást és azt, hogy kitartottatok ennyi éven keresztül. 
Elolvasom Van egy jó és egy rossz hírem

9 megjegyzés:

  1. Ó. Óh. Megszakad a szívem. Ugyanakkor abszolút megértelek és vigasztal a tudat, hogy nem "tűnsz" el, olvashatjuk a csodás cikkeidet :) De nagyon fognak hiányozni az írásaid. Remélem, mielőbb olvashatok tőled valamit, tárt karokkal várom a regényed, mert igen, neked muszáj regényt írnod, mert fantasztikusan tehetséges vagy! ♥
    Egy pdf-re mindenképp benyújtanám az igényem, "must have" számomra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát Gwen, bevallom, az utóbbi hónapokban kb te tartottad életben a blogot :D Semmiképp sem akarok eltűnni (meg azért néhány emberrel facebookon is ismerősök vagyunk :D), nem kell aggódni. A regény még elég képlékeny, csak azt tudom, hogy meg akarom írni. De kell most ez a kis hiatus az írástól, főleg a fanficektől.
      A pdf akkor majd egy bejegyzés keretei között érkezik, a szünet alatt igyekszem megcsinálni :) Köszönöm a kommented, meg úgy az egész kitartó kommentelést :3 ♥

      Törlés
  2. Annyira sajnálom, hogy olyan későn találtam rá erre a blogra, azonban teljesen meg tudom érteni az indokaidat. Mindig mindenre az utolsó pillanatban bukkanok rá. ><
    Nem utolsó sorban azt is sajnálom, hogy végleg bezárod, ugyanis annyira örültem, hogy ráleltem egy hasonszőrű ,,blogger pajti"-ra - ha szabad ezzel a jelzővel élnem -, aki szintén rendelkezik azzal a furcsa vehemenciával a videójátékok iránt.
    Bárhogy is szeretnéd folytatni a jövőben, egy biztos olvasód lesz - saját írásodra pedig már nagyon kíváncsi vagyok! ;)
    További kitartást és sok sikert a jövőbeli terveidhez! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat a kései válaszért, hosszú hetem volt x.x Szóval remélem, hogy te majd terjeszted még az igét, és nehogy azt hidd, hogy nem olvaslak majd továbbra is! Mert de.
      Köszönöm a jókívánságaid, igyekszem majd ismét jelen lenni! :)

      Törlés
  3. Sír. Kár, hogy ez így alakult. A blogger vesztesége, de neked sok sikert az új bloghoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ez most sajnos ilyen :D de nem kell sírni, nm tűnök el örökre! Legalábbis nem tervezem :D köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
  4. Hát ez váratlanul ért :o
    Egy részről elszomorít a tény, hogy a blog megszűnik, másrészről becsüllek nagyon, hogy ezt a nehéz, bátor döntést meg tudtad hozni. Sok szerencsét kívánok neked a továbbiakban, és remélem sikerül mindent véghezvinned, amit szeretnél! :)
    Egyetlen kérésem lenne: nem tudom biztosra, de valószínűleg ezzel csak én vagyok így - én a Vikinges írásaidat szerettem a legjobban az egész blogról. A szívem szakad meg, ha belegondolok, hogy ezeket többé nem olvashatom el :'( Úgyhogy ha nem jelent problémát, én nagyon-nagyon-nagyon szeretném ezeket a Vikinges írásokat megkapni egy pdf-ben vagy postagalambbal, vagy ahogy akarod. Közel akarom tartani magamhoz őket, és néhanapján, egy-egy nosztalgikus pillanatomban bele-beleolvasgatni. Ha nem gond...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaszia :) Bocsánat a kései válaszért, itt vagyok ám! Köszönöm a kommentedet, jól esett :)
      Az írásaimat pedig mindenképpen összeszedem és letölthetővé teszem, csak jelenleg nagyban vizsgázom már hetek óta és még hetekig és bleh. De nyáron összeszedem magam, ígérem. <3

      Törlés
  5. Szia!

    Tudom, nem sok esélye van, hogy ezt látod, de van hír afelől, hogy mikor, miként lesznek elérhetők az írásaid? Volt olyanról szó, hogy letölthetőek lesznek, vagy esetleg AO3-n fent vagy? Bármilyen megoldásnak nagyon örülnék, mert tényleg nagyon imádtam a Vikinges ficjeidet <3

    Előre is köszi, ha esetleg mégis látnád és válaszolnál :)

    VálaszTörlés